019-542-888
Pozovite naš info servis

Kasandra

 Vila se nalazi u centralnom delu Haniotija, na 180m od plaže. Najam studia. Raspolaže 1/2 i 1/3 studiima koji se nalaze na prvom spratu. Studii poseduju kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

Lokacija: Vila se nalazi u centru Pefkohorija na minut hoda od plaže. Sadrže dvokrevetna i trokrevetna studija na prvom spratu. Usluga: Najam studia. Smeštaj: Rasolaže 1/2 i 1/3 studiima koji poseduju kuhinju sa posuđem i priborom za predviđeni broj osoba, terasu, garnituru za sedenje na terasi, TV, klima uređaj, kupatilo.

Doplata: A/C (klima) 4 EUR dnevno po studiju i plaća se na licu mesta.

LOKACIJA: Vila se nalazi 50 m iznad centralnog trga a od plaže je udaljena 200 m. USLUGA: Najam apartmana. SMEŠTAJ: Objekat raspolaže sa 1/4 i 1/5 apartmanima koji poseduju spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevnu sobu sa kompletno opremljenom kuhinjom,u sklopu koje su 2 ili 3 ležaja,TV,terasu,twc i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

Lokacija: Vila Vasilis se nalazi u mirnom delu Polihrona, na oko 20m od plaže. Supermarket je u neposrednoj blizini. Vila poseduje  studia za dve ili tri osobe. Gradska pešcana plaža je udaljena ko 20m od vile. Ležaljke i suncbrani se plaćaju na licu mesta.

Usluga: Najam studia, mogućnost doplate za ishranu u restoranu koji se nalazi u neposrednoj blizini apartmana.

LOKACIJA: Hotelapart se nalazi na oko 150 m od centra, a od plaže je udaljen oko 250 m. USLUGA: Najam studia. SMEŠTAJ: Objekat raspolaže sa 1/2 i 1/3 studiima. Svi poseduju kompletno opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom, twc, terasu, TV i klima uređaj (uz doplatu). Studii se čiste svakog dana,a posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

SADRŽAJ: U sklopu hotela su recepcija, veliki bazen i manji dečiji bazen sa ležaljkama, bar.

LOKACIJA: Vila se nalazi na 50m od plaže. USLUGA: Najam studia. SMEŠTAJ: Raspolaže 1/2 i 1/3 studiima. Studii poseduju kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

LOKACIJA: Hotelapart se nalazi u centralnom delu Polihrona,na oko 100 m od plaže. USLUGA: Najam studia. SMEŠTAJ: Objekat raspolaže sa 1/2 i 1/3 studiima. Poseduju kompletno opremljenu kuhinju, twc, fen, sef, terasu, TV i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu). Promena posteljine i peškira je na 5 dana.

SADRŽAJ: U sklopu hotela su recepcija,bar i lepo uređeno dvorište.