019-542-888
Pozovite naš info servis

Olimpska regija

Lokacija:

Evdion hotel je smešten u primorskom mestu Nei Pori u Pijeriji.Hotel je udaljen 25 kilometara od mesta Katerini i 110 kilometara od aerodroma u Solunu.

 

Plaža:

Hotel je udaljen 70 metara od plaže.Gradska plaza.

 

Sobe: 

Hotel ima 60 soba: Single (20m²), Doubles (27m²), Family (55m², dnevni boravak i spavaća soba). Sve sobe su opremljene u klasičnom stilu. Svaka soba ima: balkon ili terasa, klima uređaj, kupatilo, fenom za sušenje kose, SAT-TV, direktna telefonska linija, mini frižider, sef. 

 

Hotelski sadržaji:

Recepcija (24 sata), restoran, bar, bar pored bazena, bežični internet u lobiju, internet ugao, usluge faxa, parking, mini market, prodavnica suvenira, bazen, igralište za decu, TV-sala, lift, juvelirnica. 

 

Usluga: 

Poplupansion se služi po principu švedskog stola. 

 

Kontakt:

www.evdion.gr 

 

Napomena: 

Mali porodični hotel koji se nalazi nedelako od prelepe peščane plaže nagrađen plavom zastavom. 

 

 

Usluge uz doplatu:

PRODAVNICA

BEZICNI INTERNET

Besplatne usluge

PARKING

BAZEN

LOKACIJA: Vila se nalazi na oko 100 m od plaže. USLUGA: Najam studia. SMEŠTAJ: Vila raspolaže sa 1/2 i 1/3 studiima koji sadrže kompletno opremljenu kuhinju, twc, klima uređaj, TV i terasu. Promena posteljine je na 5 dana. SADRŽAJ: Vila poseduje recepciju i lift.

Lokacija: Vila se nalazi 280m od peščane plaže. Usluga: Najam. Smeštaj: Raspolaže četvorokrevetnim i petokrevetnim duplexima, kao i četvorokrevetnim apartmanom. Duplexi se sastoji iz dve spavaće sobe sa francuskim ležajem i dva standardna ležaja, kuhinjskog dela sa jednim standardnim ležajem (kod petokrevetnog duplexa), kupatila, velike terase sa tendama, TV-om, po dva klima uređaja u svakoj spavaćoj sobi (plaćanje na licu mesta).

Apartman sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem, kuhinju sa dva standardna ležaja, kupatilo, terasu koja gleda na planinu Olimp i crkvu, TV, dva klima uređaja (plaćanje na licu mesta). Sadržaj: Preko puta vile postoji parking koji se ne plaća, u dvorištu tuš, WC, u prizemlju hol sa TV-om. Odmah pored vile nalazi se park za decu pa je idealna za porodice. Posteljina se menja na 5 dana.

LOKACIJA: Vila se nalazi na 200 m od plaže. USLUGA: Najam studia. Postoji mogućnost doplate polupansiona (doručak i večera u hotelu Hellas). Cena 10 eura po osobi. Deca starosti do 6 godina ne plaćaju. SMEŠTAJ: Vila raspolaže sa 1/2 i 1/3 studiima koji sadrže kompletno opremljenu kuhinju, twc, TV, klima uređaj i terasu. Promena posteljine je na 5 dana. SADRŽAJ: Besplatno korišćenje interneta.

LOKACIJA: Vila se nalazi na oko 120m od plaže.

USLUGA: Najam studia ili apartmana.

SMEŠTAJ: Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studiima kao i 1/4 apartmanima koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Prostrani studii i apartmani imaju pogled na ulicu ili baštu. Svi poseduju kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj. Promena posteljine na 5 dana.

SADRŽAJ: U sklopu vile su recepcija, lobi bar i lift.

LOKACIJA: Vila se nalazi u prvom redu, na samoj obali mora, u centralnom delu Paralije. USLUGA: Najam studia i apartmana. Postoji mogućnost doplate polupansiona (doručak i večera u hotelu Hellas). Cena 10 eura po osobi.Deca starosti do 6 godina ne plaćaju. SMEŠTAJ: Vila raspolaže sa 1/2,1/3 i 1/4 studiima kao i sa 1/2+1 i 1/3 apartmanima. Svi poseduju kompletno opremljeniu kuhinju, twc, TV, klima uređaj i terasu. Promena posteljine je na 5 dana.

SADRŽAJ:Besplatno korišćenje interneta.U vili se nalazi i predstavništvo agencije Plana tours.

LOKACIJA: Vila se nalazi na oko 180m od plaže. 

USLUGA: Najam studia.

SMEŠTAJ: Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studiima na drugom i trećem spratu sa pogledom na baštu ili ulicu. Svi poseduju nov nameštaj, kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj. Promena posteljine na 5 dana.

SADRŽAJ: U dvorištu vile gostima je na raspolaganju prostor predviđen za pravljenje roštilja. Vila poseduje lift. Besplano korišćenje interneta.

LOKACIJA: Hotel se nalazi na oko 150 m od plaže. USLUGA: Najam studia. Postoji mogućnost doplate polupansiona (doručak i večera). Cena 10 eura po osobi. Deca starosti do 6 godina ne plaćaju. SMEŠTAJ: Hotel raspolaže sa 1/2,1/3 i 1/4 studiima koji sadrže kompletno opremljenu kuhinju, twc, klima uređaj TV, peškire, terasu. Promena posteljine i peškira je na 5 dana.SADRŽAJ: Recepcija, restoran, bar, lift i besplatno korišćenje interneta u restoranu i baru. Takođe poseduje posebnu rampu i twc za goste sa posebnim potrebama u kolicima.

LOKACIJA: Vila se nalazi na oko 180m od plaže. 

USLUGA: Najam studia.

SMEŠTAJ: Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studiima u prizemlju i na drugom spratu sa pogledom na dvorište ili ulicu. Prostrani studii poseduju nov nameštaj, kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj. Posteljina se menja na 5 dana.

SADRŽAJ: U sklopu vile su lobi bar i lift. Besplatno korišćenje interneta

LOKACIJA: Vila se nalazi na 200m od plaže. USLUGA: Najam studia. SMEŠTAJ: Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studiima kao i 1/5 i 1/6 apartmanima u prizemlju i na drugom spratu sa pogledom na dvorište i ulicu. Studii i apartmani poseduju kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj.

LOKACIJA: Vila se nalazi na 50m od plaže. USLUGA: Najam studia. SMEŠTAJ: Vila raspolaže 1/2, 1/3 i 1/4 studiima na drugom spratu sa pogledom na more i ulicu. Studii poseduju kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj.

LOKACIJA: Vila se nalazi na oko 50 m od plaže, u centru letovališta, preko puta hotela Olympos. USLUGA: Najam studiia. SMEŠTAJ: Vila raspolaže sa 1/2,1/3 i 1/4 studiima koji sadrže kompletno opremljenu kuhinju, twc, terasu, klima uređaj, TV. Promena posteljine je na 5 dana. SADRŽAJ: Besplatno korišćenje interneta.