019-542-888
Pozovite naš info servis

Skiatos

Lokacija: Vila se nalazi u gradu Skiatosu (Amudia), na 750m udaljenosti od centra Skijatosa. Na 300m je polazna bus stanica kao i brojni noćni klubovi. Najveći supermarket je udaljen 300m za koji naši turisti dobijaju bonus kartice. Nalazi se u istoj ulici gde su vile Mylos i Chrissomali Sofia. Usluga: Najam.

Smeštaj: Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima smeštenim u prizemlju i na prvom srpratu. Svaki studio ima čajnu kuhinju, dva ili tri standardna kreveta, klimu (koja je uključena u cenu), TV i terasu. Promena posteljine i peškira je tri puta u toku smene, a čišćenje je svakodnevno.

Usluga: Najam.
Sadržaj: Parking (uračunat u cenu). Promena posteljine i peškira je tri puta u toku smene, a čišćenje je svakodnevno.

Lokacija: Vila se nalazi u gradu Skiatosu (Amudia), na 800m udaljenosti od centra Skijatosa. Na 300m se nalazi polazna bus stanica kao i brojni klubovi, restorani...Najveći supermarket je udaljen 300m za koji naši turisti dobijaju bonus kartice. Vila se nalazi preko puta vile Amalia i na 50m od vile Milos. Usluga: Najam.

Smeštaj: Vila raspolaže studijima i mezonetama. Studiji se nalaze na visokom prizemlju. Sadrže čajnu kuhinju lepo opremljenu, dva ili tri standardna kreveta, tv, klimu (uračunata u cenu), kupatilo sa fenom za kosu i terasu. Mezonete se nalaze na prvom spratu, sastoje se od čajne kuhinje sa dva standardna kreveta, velikim šankom, TV-om, klimom (koja je uračunata u cenu), kupatilom sa fenom za kosu i terasom, a na spratu se nalazi spavaća soba sa dva standardna kreveta. Promena posteljine i peškira tri puta u toku smene, a čišćenje je svakodnevno.

Lokacija: Nalazi se u gradu Skijatosu, od samog centra je udaljena oko 300m odakle počinju restorani, prodavnice, kafići... a od najbliže plaže Megali Amos je udaljena oko 300m. Usluga: Najam. Smeštaj: Studija se nalaze na prvom i drugom spratu. Svaki studio sadrži čajnu kuhinju, dva ili tri standardna ležaja, klimu (uključena u cenu), kupatilo, TV i terasu. Promena peškira i posteljine je 3 puta u toku smene, a čišćenje je svakodnevno.

Lokacija: Vila se nalazi u strogom centru Skijatosa, na 100m od glavne ulice Papadiamanti koja je ispunjena mnoštvom zanimljivih radnji, kafića... Najbliža plaža je Megali Amos koja se nalazi na oko 400m. Usluga: Najam. Smeštaj: Vila sadrži dvokrevetne i četvorokrevetne studije. Dvokrevetni studiji su na prvom spratu, sadrže čajnu kuhinju, dva standardna ležaja ili francuski ležaj, TV, klimu (uračunata u cenu), francusku terasu (balkon).

Četvorokrevetni studii se nalaze na trećem spratu. Sadrže kuhinju, četiri standardna ležaja, klimu (uključena u cenu), tv i veliku terasu. Sadržaj: Wifi (uključen u cenu). Promena posteljine i peškira je 4 puta u toku smene, a čišćenje je svakodnevno.

Lokacija: Vila se nalazi u gradu Skijatosu na uzvišenju, udaljena 350m od glavne ulice Papadiamanti, koja je ispunjena mnoštvom zanimljivih radnji, kafića... Usluga: Najam. Smeštaj: Vila sadrži dvokrevetne i trokrevetne studije. Studiji sadrže čajnu kuhinju, dva standardna (ili francuski) ležaj, plus jedan standardni ležaj u trokrevetnim studiima, SATTV, klimu (uračunata u cenu) i terasu. Promena posteljine i peškira je tri puta u toku smene, a čišćenje je svakodnevno.