019-542-888
Pozovite naš info servis

Barska rivijera

Hotel poseduje 180 kreveta u dvo i trokrevetnim sobama. Svaka soba ima kupatilo, terasu i telefon.

Hotel poseduje klimatizovan restoran, TV salu i prostranu baštu. Kategorisan je sa dve zvezdice. Nalazi se na oko 2 minuta od autobuske i železničke stanice, a na oko 350-400 metara od gradske plaže.

Usluživanje je klasično, na bazi punog pansiona, ali gosti na meniju uvek imaju izbor od 3-4 vrste jela.

Objekat poseduje svoje rezervoare za vodu, tako da nema bojazni od nestašice.

 

Lokacija: Nalazi se na obali Jadrana, između Bara i Sutomora. U njenoj neposrednoj blizini, tj. u zaleđu plaže, nalazi se borova šuma koja zajedno sa morskim vazduhom blagotvorno pomaže u lečenju oboljenja disajnih organa, posebno kod dece i starijih osoba. Vila se nalazi na 400 metara od mora.

Usluga: Pun pansion, Polupansion. Hrana je po izboru tako da gost može svaki dan da izabere jelo po želji, od više vrsta ponuđenih.

Smeštaj: 5 dvokrevetnih, 6 trokrevetnih, 2 četvorokrevetne, 36 ležajeva ukupno. Na dve sobe je kupatilo, dok su terase natkrivene vinovom lozom i kivijem, gde gosti mogu uživati u prirodnoj hladovini. U sastavu objekta su mini-kuhinja sa frigo barom, gde gosti mogu pripremiti kafu, čaj i ohladiti svoje napitke. Restoran se nalazi na samoj obali mora, dok ishrana gostiju nije vremenski ograničena.

Lokacija: Smešten u najatraktivnijem delu Bara, uz šetalište, pored mora, hotel je okružen zelenilom, Muzejom (nekadašnjim dvorskim kompleksom) i sportskim terenima.

Usluga: Polupansion (doručak, večera) - švedski sto

Smeštaj: Hotelske sobe i apartmani su udobni i moderno dizajnirani, sa izvanrednim pogledom na morsku pučinu, park ili na planinske vrhove u zaleđu grada.

Hotel raspolaže sa 135 soba, od kojih su: 72 povezane sobe, 39 soba sa francuskim ležajem, 33 sobe sa King size krevetima, 12 Deluxe Suite (85 m²), 15 Junior Suite (50 m²) i dve (2) sobe prilagođene potrebama lica sa invaliditetom. Sobe, visokog komfora, poseduju: mini-bar, klima uređaj, satelitski i kablovski TV program, sef , potreban accesoar i room service na zahtev gosta. Kupatila imaju kadu i tuš- kabinu ili samo kadu ili samo tuš-kabinu. Svaka soba ima vlastitu terasu sa pogledom na more, park ili na planine.

Lokacija: Proteže se u dugačkom luku većim delom poluostrva Ratac, koje se nalazi 2 km južno od letovališta Sutomore i 4km od Bara.

Usluga: Polupansion (doručak, večera) - švedski sto.

Smeštaj: Ukupno 57 hotelskih kućica —bungalova, okružene su osobenim biljem Sredozemlja (17 vrsta) koje i tokom jarkih sunčanih dana pružaju ugodnu hladovinu.

Pored terase sa pogledom na more sve sobe imaju dva ili tri ležaja, TWC i telefon, što svakom gostu pruža potreban konfor.

 

Sadržaj hotela: Gostima pored hotelskog restorana stoje na raspolaganju riblji i mlečni restoran, taverna, mini market, dva aperitiv bara sa terasama na kojima se tokom celog dana u prijatnoj hladovini može odmarati.  Poseduje hotelsku, kombinovanu šljunkovitu i betonsko —stenovitu plažu koja je namenjena isključivo hotelskim gostima, a u neposrednoj blizini u maloj uvali na poluostrvu nalazi se i nudistička plaža. Raspolaže osvetljenim terenima za  basket i mini fudbal, kuglanu, bilijar, pokriveni bazen sa toplom morskom vodom .

Lokacija: Nalazi se u Šušnju na oko 400 m od obale.  

Usluga: Pun pansion (doručak, ručak, večera); Polupansion (doručak, večera) - klasično posluživanje

Smeštaj: Smeštajni kapaciteti hotela formirani su u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama  (sa dodatnom opremom - TV, frižider, telefon i većina klimu) I kategorije,  kapaciteta 200 ležajeva. Svaka soba ima sopstveno kupatilo i terasu.

Sadržaj hotela: Hotel ima prostrani restoran sa velikom letnjom baštom kapaciteta 200 gostiju, TV salu, diskoteku, salu za održavanje večernjih zabava, sopstvenu teretanu i parking prostor. U neposrednoj blizini hotela se nalaze i sportsko-rekreativni tereni, atletska staza, teretana na otvorenom u borovoj šumi . Hotel poseduje turistički bus kabriolet sa 30 mesta koje gratis prevozi turiste sa železničke stanice do hotela i nazad.

Lokacija: Nalazi se u neposrednoj blizini obale i plaže sa prilazom od magistale kod autobuske stanice. Okružen je bujnom mediteranskom vegetacijom. 

Usluga: ALL INCLUSIVE - sve uključeno; Polupansion (doručak, večera) - švedski sto

Smeštaj: Hotel ima 260 ležaja i 8 izuzetno komfornih apartmana. Sve sobe imaju kupatilo, telefon i balkon a većina njih je sa pogledom na more.

Sadržaj hotela: Moderni restoran, kafana i aperitiv bar sa prostranim terasama su samo deo sadržaja ovog lepog hotela.

 

Lokacija: Hotel se nalazi na samoj plaži. 

Usluga: Polupansion (doručak, večera) - švedski sto

Smeštaj: Poseduje oko 370 soba i 13 apartmana. Ima 1/1,1/2 sobe sa mogućnošću dodatnog ležaja, za treću osobu.

Sadržaj hotela: Hotel poseduje svoju plažu ispred hotela, restoran i aperitiv bar,  ogroman parking za sve goste hotela koji dolaze kolima. 

Postoji velika mogućnost za bavljenje sportom, kako za individualne goste tako i za grupe. Naročito za vreme proleća i jeseni kada je idealno vreme za sportove na plaži, trčanje , pešačenje i vožnja bicikla.

Lokacija: Novoizgrađen objekat PANSION ADRIA II se nalazi u mirnom delu Čanja na 80 m od obale i plaže. 

Usluga: Pun pansion (doručak, ručak,večera); Polupansion (doručak, večera) - klasično posluživanje

Smeštaj: Sastoji se od dva povezana objekta sa ukupno 150 ležaja u 1/ 2, 1/3 i 1/ 4 sobama prve kategorizacije sa sopstvenim TWC-om i terasom. Većina ima pogled na more.

Sadržaj hotela: Postoji mogućnost parkinga do ili neposredno uz sami objekat. Pansion Adria II ima recepciju koja pruža sve potrebne informacije kao i prostrani restoran sa letnjom baštom.

Lokacija: Novosagrađeni objekat nalazi se na 250 metara od obale.

Usluga: Polupansion (doručak – švedski sto, večera – izbor dva jela); Pun pansion (doručak – švedski sto, ručak – kontinentalni, večera – izbor dva jela).

Smeštaj: Svaka soba ima frigo-bar, TV,  wireless konekciju, kupatilo, peškire, a većina soba je klimatizovana.  

Sadržaj hotela: U sastavu hotela je restoran, caffe bar (wireless,TV), bazen za decu, i igraonica za decu sa prostranom terasom na vrhu hotela odakle se pruža predivan pogled na celu obalu. Parking za goste hotela je obezbeđen.

Lokacija: Nalazi se u mirnom delu Čanja na 80 metara od plaže, tako da omogućava mir i tišinu turistima.

Usluga: Polupansion (doručak, večera) - klasično posluživanje, N/O (noćenje sa jednim obrokom po želji: doručak, ručak, večera)

Smeštaj: Moderno opremljeni studio apartmani (1/2, 1/3,1/4 ) pružaju potpuni komfor i udobnost turista, poseduju TWC, SAT TV, frižider, klimu, mini kuhinju sa kompletnom opremom i terasu (većina ima pogled ka moru).

Sadržaj hotela: Obezbeđen parking prostor uz sami objekat. Raspolaže prostranim restoranom sa letnjom baštom u kojoj turisti mogu dobiti kvalitetne i sveže obroke domaće hrane od uvek nasmejanog i ljubaznog osoblja.

Doplate: Korišćenje klime, mogućnost korišćenja punog pansiona.