019-542-888
Pozovite naš info servis

Bokokotorska rivijera

Lokacija: Hotel Astoria se nalazi u centralnom delu Kotora. 

Usluga: Noćenje sa doručkom

Smeštaj: Poseduje 3 apartmana i 6 dvokrevetnih soba, stilski različito uredjenih.

Sve dvokrevetne sobe sadrže besplatan internet, klimu, mini bar, sef, plazma TV, telefon, kupatilo, bade mantil, papuče, fen za kosu, neke od soba poseduju terasu.

Sadržaj hotela: Hotel poseduje restoran, bar, manju konferencijsku salu do 14 osoba, besplatno korišćenje gradskog parkinga sa prenosom prtljaga do hotela

Doplate:  Korišćenje mini  bara.

Lokacija: Nalazi se na priobalnom putu od Kotora prema Tivtu na 3 km, u podnožju zelenog pojasa Vrmac. Hotel je udaljen 10 km od Aerodroma Tivat, a 7 km od trajekta Lepetani-Kamenari. Na 10 m od hotela pruža se 200 metara dugačka plaža. U neposrednoj blizini hotela nalazi se marina za pristajanje i vez jahti i brodova. Zahvaljujući ambijentalnim uslovima i klimatskim faktorima ovo područje obiluje specifičnom klimom pogodnom za sve plućne bolesti.

Usluga: Noćenje sa doručkom, Polupansion (doručak, večera), Pun pansion (doručak, ručak, večera).

 

Smeštaj: Raspolaže sa 1/2 i 1/3 sobama.  Sve sobe poseduju TWC,  internet, klimu, TV i telefon. Šest  soba ima balkone okrenute prema moru sa savršenim pogledom na Kotorski zaliv.

Sadržaj hotela: Hotel poseduje dva parkinga kapaciteta do 25 automobila, i prilazom za autobuse, pet terasa u tri nivoa kapaciteta 200 mesta,  restoranski prostor kapaciteta 120 mesta i  aperitiv barom.

 

Lokacija: Hotel se nalazi na 1.5 km od centra Tivta, odnosno u Donjoj Lastvi, tako da je idealno mesto za odmor. Hotel je lociran na samoj plaži.

Usluga: Polupansion (doručak, večera) – švedski sto.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 250 ležaja u dvokrevetnim sobama sa mogućnošću pomoćnog ležaja. Svaka soba ima kupatilo i balkon, većina sa pogledom na more, a određen broj soba ima i klimu koja se dodatno plaća.

Sadržaj hotela: Hotel poseduje recepciju, restoran sa terasom, aperitiv bar, letnju baštu, kafe bar, otvoren bazen sa morskom vodom, sportske terene, sopstvenu plažu i  parking.

Lokacija: Nalazi se u centru grada na 20 m od plaže.

Usluga: Polupansion (doručak, večera) – švedski sto.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 144 ležaja u dvokrevetnim sobama sa mogućnošću pomoćnog ležaja. Svaka soba ima klimu, telefon, SAT TV, kupatilo i balkon.

Sadržaj hotela: Hotel poseduje recepciju, restoran sa terasom, aperitiv bar, snack bar, TV salu, bilijar salu, salu za sastanke.

 

 

Lokacija: Nalazi se u centru grada, na samoj obali mora. Aerodrom Tivat je udaljen samo 3 km.

Usluga: Polupansion (doručak, večera) – švedski sto.

Smeštaj: Hotel poseduje 66 ležaja. Svaka soba ima klimu, telefon, TV, kupatilo i mini bar.

Sadržaj hotela: Hotel poseduje recepciju, restoran, prostranu terasu, tavernu, kafanu, piceriju, mlečni restoran i poslastičarnicu, besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama.

 

Lokacija: Nalazi se u najlepšem delu Bokokotorskog zaliva, a udaljen je svega 7 km od drevnog grada Kotora i 10 km od međunarodnog aerodroma Tivat.

Usluga: Polupansion (doručak, večera) - švedski sto.

Smeštaj: Smeštajni kapacitet je 485 kreveta u “B” kategoriji i to  200 kreveta u hotelskom bloku sa 1/2 i 1/3 sobama i 285 kreveta u bungalovima. Objekat ima centralno grejanje.

Sadržaj hotela: Hotel ima sopstvenu šljunkovitu, zatvoreni bazen sa toplom morskom vodom, sportske terene, sale za rekreaciju i 2 klimatizovana restorana sa 460 mesta. Sam Vrmac, kao i mesto Prčanj veoma su pogodni za porodični turizam. Staro naselje pomorskih kapetana Prčanj, proglašeno je za prirodno klimatsko lečilište još 1920. godine, odlukom Kraljevske vlade. Kao poznata polivalentna ustanova zdravstveno- turističkog tipa je u sastavu Instituta od 1989. godine. O zdravlju pacijenata se stara 5 lekara, 11 fizioterapeuta i 18 medicinskih sestara.

 

Lokacija: Apartmani se nalaze u središtu turističkog naselja Bigovo, udaljeni od mora 20 m. Na obali obližnje plaže nalazi se nalazište lekovitog morskog blata. 

Usluga: Najam apartmana.

Smeštaj: Kompleks poseduje 8 četvorokrevetnih potpuno opremljenih apartmana i 4 sobe sa dva i tri kreveta.

Apartmani poseduju klimu, kuhinju, kupatilo sa masažerima, total TV i snabdeveni su vodom. Sobe su opremljene klimom, mini kuhinjom, kupatilom i total TV-om.

Lokacija: Nalazi se na samoj morskoj obali u neposrednoj blizini marine Kalimanj.  

Usluga: Polupansion (doručak, večera) - švedski sto

Smeštaj: Raspolaže sa 270 ležaja. Svaka soba ima klimu, telefon, SAT TV, frižider, telefon, kupatilo. Većina soba ima pogled na more, a neke imaju i sopstveni balkon.

Sadržaj hotela: Poseduje svoju plažu. Raspolaže klimatizovanim restoranom sa 300 mesta, aperitiv barom, tavernom, poslastičarnicom, terasom sa muzikom i salama za sastanke. Nudi besplatan bežični internet i besplatan parking u okviru objekta.  Uz sve sadržaje hotela gosti mogu koristiti sve pogodnosti koje pruža gradska lokacija hotela.

Lokacija: Nalazi se na samoj obali mora - kapaciteta 309 ležaja. 

Usluga: ALL INCLUSIVE - sve uključeno;  Polupansion (doručak, večera)  - švedski sto.

Smeštaj: Sobe pružaju visoki komfor (WC, telefon, TV) koji 90% imaju pogled na more. Sve sobe su klimatizovane.

Sadržaj hotela: Hotel raspolaže sa restoranom, aperitiv barom i noćnim barom, kafanom-mlečnim restoranom, nacionalnim restoranom kao i sa dve banket sale, suvenirnicom i ribljom konobom koja se nalazi na samoj obali.  Zatvoreni bazen dužine 25 m, sa morskom vodom, saunom i frizerskim salonom a na otvorenom ima mali dečji bazen. Hotel ima i dečiju igraonicu,  tenisko igralište, odbojkaško igralište, teretanu, salon za masažu, boćalište sa dosta rekvizita za sport i razonodu na moru kao i vlasititu plažu i parking.