019-542-888
Pozovite naš info servis

Hercegnovska rivijera

Lokacija: Hotelski kompleks, dug 400 metara nalazi se neposredno pored šetališta, na obali mora.

Usluga: Polupansion

Smeštaj: Sve sobe su opremljene klimom ili zidnim sistemom hlađenja, kupatilom, SATTV-om, internet konekcijom, bade mantilima, fenovima za kosu. Većina ima pogled na Boku Kotorsku

Sadržaj hotela: Hotel se sastoji od 5 objekata i 20 vila koje su smeštene medju gustom mediteranskom vegetacijom palmi  i oleandera. Hotelski kompleks poseduje sopstvenu plažu sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu. Sadrži tri restorana, nekoliko barova, kongresnu salu,  sportske terene, bazen za odrasle i decu, dečiji klub, Wellness centar sa jaccuzijem, solarijumom, tradicionalnom i infra-saunom, sobama za masažu; kongresnu salu, parking, Nudi usluge iznajmljivanja automobila, bicikli i brodova.

Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju “Dr Simo Milošević”, pored programa prevencije i rehabilitacije zdravlja nudi wellness i rekreativne sadržaje.

Kompleks Faza I (STARI DEO), ** smeštena na samoj obali mora, izlazi direktno na šetalište “Pet Danica”. Sastoji se od dva objekta, koji raspolažu sa 333 sobe odnosno 650 ležajeva u dvokrevetnim, jednokrevetnim, trokrevetnim sobama i nekoliko apartmana, restorana i barova i prostranim terapijskim blokom.

Kompleks Faza II (NOVI DEO) ***je raskošno zdanje rasprostranjeno na 50 000 m2, u potpunosti klimatizovano, sa 417 komfornih soba i apartmana sa balkonima. Većina soba ima pogled na more. Sve sobe su opremljene klima uređajem sa individualnim podešavanjem, telefonom, TV-om i frižiderom, te svakom gostu pružaju idealne uslove za odmor i rekreaciju. 

Usluga: Polupansion / Pun pansion.

Lokacija: Nalazi na samoj obali mora, na 12-om kilometru od Herceg Novog. Bijela je pitoreskno mesto sa 4000 stanovnika, zaklonjeno od bure i okrenuto prema suncu.

Usluga: Polupansion (doručak, večera) – švedski sto.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 112 savremeno uređenih soba i 8 apartmana. Sobe pružaju komfor - telefon, TV, frižider, pristup internetu, a 90% soba ima pogled na more. Sve sobe su klimatizovane.

Sadržaj hotela: Hotel raspolaže restoranom, aperitiv barom, otvorenim terasama sa kojih se pruža jedinstven pogled na more, fjordove i planinske vrhove u zaleđu Bokokotorskog zaliva, plažnim barom, kafeterijom, suvenirnicom, kongresnim salama, sportskim salama (boks, džudo, teretana, karate sala, stoni tenis), rekviziti za zabavu na moru (pedalina, tobogan, kajak, daska za plivanje), vlastitom plažom i parkingom.

Lokacija: Oko 100 m od peščane plaže u neposrednoj blizini centra i brojnih sadržaja. Stanica gradskog prevoza nalazi se odmah ispred hotela.

Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto.

Smeštaj: Sve sobe poseduju klimu , SAT TV, telefon, kupatilo, terasu.

Sadržaj hotela: Hotel poseduje restoran, bar, bazen za decu i odrasle, igralište za decu, bilijar, sef na recepciji, internet.

Lokacija: Izgrađen je u 2010 godini, u neposrednoj blizini centra Igala, na nekih 170 metara od mora i 7 km dugog Herceg Novoskog  šetališta Pet Danica i 200m od Instituta Dr. Simo Milošević. Hotel je od posebnog interesa za posetitelje koji su u potrazi za mirnim odmorom, u kombinaciji s dugim šetnjama uz more, i zdravim plažama sa lekovitim blatom. 

Usluga: Polupansion (doručak, večera)-švedski sto

Smeštaj: Hotel sadrži 30 soba i 50 luksuznih apartmana.

Sve sobe i apartmani imaju balkone, sa TV-om, frižiderom, klima uređajem, sefove i luksuzno opremljena kupatila. Apartmani imaju dnevni boravak i spavaću sobu, i potpuno opremljene kuhinje.

Sadržaj hotela. Hotel ima recepciju, restoran s aperitiv barom, besplatan parking za sve goste hotela, kao i besplatan bežični internet. Sobe imaju 25 m2 i imaju dodatni ležaj koji je sofa na razvlačenje te su pogodne za 2 +1 zauzetost. Apartmani su veličine od 45 m2 do 90 m2 te su pogodni za 2+2 ili 4+2 zauzetost.

Lokacija: Nalazi se u malom ribarskom mestu Baošić na obali mora. 

Usluga: Noćenje sa doručkom - švedski sto;  Polupansion (doručak - švedski sto, večera- pansionski meni) 

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 22 sobe (1/2 , 1/3 ) . 

Sadržaj hotela: Hotel poseduje dva restorana. Restoran «MAX» sa aperitiv barom , klimatizovanom salom , sa atraktivnom baštom ispred restorana i baštom na plaži MAX.

Restoran Porta sa plažom, otvorenim šankom, baštom na samoj plaži i predivnim ambijentom u večernjim časovima. Recepcija poseduje video nadzor celog kompleksa, sef, uslužni računar sa internet konekcijom , fax , fotokopir i tel. centralu. U sklopu hotela nalazi se vešernica , sala za sastanke , prostor za rekreaciju i fitnes. Hotel ima dve plaže sa ležaljkama, kabinama i tušem. Sopstveni parking obezbeđen video nadzorom i noćnim čuvarom.

Lokacija: Nalazi se u donjem gradu na šetalištu Pet Danica. 

Usluga: Polupansion (doručak, večera) - švedski sto

Smeštaj: Raspolaže sa 650 ležaja u sobama sa jednim i dva ležaja i kupatilom. Sve sobe su okrenute prema moru.

Sadržaj hotela: Nekoliko terasa, letnja bašta, TV salon, kupalište, zatvoreni bazen sa toplom vodom, sala za zabavu, taverna, gril, picerija, kafeterija, aperitiv barovi, pivnica, noćni bar, diskoteka, kuglana, frizerski salon, ambulanta, više butika samo su neki od sadržaja ovog hotela.

Lokacija: Nalazi se u centru Igala, udaljen od mora 100 m. 

Usluga: Pun pansion (doručak, ručak, večera);  Polupansion (doručak, večera).

Smeštaj: Nakon delimične rekonstrukcije hotela 2011. godine hotel je dobio i novo ime Lighthouse. Hotel poseduje 365 ležajeva 1/2, 1/3, 1/4 sobama.

Lighthouse ima dve kategorije smeštaja: superior sobe i apartmane i standardne sobe. Svaka superior soba i apartman imaju kompletno nov nameštaj, kupatilo, klimu, LCD sa kablovskom televizijom, mini bar, telefon, sef i bežični internet. Svaka standard soba ima kupatilo, balkon, a jedan broj standard soba ima i TV i klimu. Većina soba je sa pogledom na more.

Sadržaj hotela: Restoranom sa letnjom terasom, aperitiv barom, kafe barom, računarskom salom, parkingom koji se plaća na licu mesta (rezervacija je neophodna). Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. Za goste koji borave u superior sobama u cenu je uračunato i korišćenje plažnog kompleta na obližnjoj plaži.

 

Lokacija: Nalazi se u centru Igala, na obali mora, u  neposrednoj blizini poznatog instituta “Dr Simo Milo{evi}”

Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto); Polupansion (doručak - švedski sto , večera - izbor tri jela). 

Smeštaj: Raspolaže sa 256 soba, 80 soba je opremljeno dodatnim sadržajem: klimom, TV-om i imaju pogled na more.

Sadržaj hotela: Gostima je na raspolaganju klimatizovan restoran, aperitiv bar, uređena plaža sa letnjom terasom i restoranom, zatvoren bazen sa mineralnom vodom, konferencijska sala, TV salon, medicinski i wellness programi, prodavnica suvenira i štampe, wireless internet, besplatan parking i iznajmljivanje sefa na recepciji. Pod stručnim nadzorom lekara i fizioterapeuta u hotelu Centar Igalo se postižu veoma dobri rezultati u tretmanima: reumatoloških i neuroloških oboljenja, oporavka nakon ortopedskih operacija, sportskih i drugih povreda, nespecifičnih plućnih oboljenja.

Lokacija: Nalazi se nedaleko od mora, na mestu poznatom po svojim lekovitim svojstvima i suptropskoj vegetaciji.

Usluga: Polupansion (doručak, večera) - švedski sto.

Smeštaj: Hotel ima u A delu (kat.) 820 ležaja u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.  Svaka soba poseduje kupatilo, telefon i balkon sa pogledom na more.

Sadržaj hotela: Raspolaže sa više restorana i aperitiv barova, sobama za masažu, hidro i elektroterapiju, salonom lepote, dečijim vrtićem, klubovima za društvene igre, bibliotekom, saunom, zubnom ambulantom, kuglanom, zatvorenim olimpijskim bazenom,  višenamenskom salom za male sportove, otvorenim terenima za male sportove...  Kompletno je klimatizovan.

Lokacija: Nalazi se u uvali Pržna, na otvorenom moru, južno od Bokokotorskog zaliva. Položaj i prirodni uslovi čine ovu plažu jednom od najlepših na Jadranu. 

Usluga: Polupansion (doručak, večera) - švedski sto.

Smeštaj: Hotel ima 330 soba za 660 ležaja.

Sadržaj hotela: U sastavu hotela nalaze se 2 restorana, aperitiv bar sa terasom, restoran u blizini mora, taverna, prodavnica i sportski tereni za male sportove.