019-542-888
Pozovite naš info servis

Majorka

Lokacija: Hotel je smešten u mirnom delu mesta El Arenal, udaljen 500 metara od plaže. Od Palma de Majorke je udaljen 10 km. 

Usluga: Polupansion – doručak i večera (švedski sto).

Smeštaj: Sve sobe su opremljene kupatilom, fenom, TV-om, telefonom i balkonom.

Sadržaj hotela:  Hotel raspolaže sa 109 kompletno renoviranih soba, recepcija radi 24h, casino, bazen sa delom za decu, terasa sa suncobranima i ležaljkama, sef, iznajmljivanje automobila.

 

Doplate: Mogućnost doplate za all inclusive.

Lokacija: Hotel se nalazi u oblasti Playa de Palma, obnovljen je 2010. godine i nudi dobar standard usluga, modernijeg izgleda. Izdvaja se po svojoj lokaciji, u neposrednoj je blizini plaže, 400 metara od centra jedne od najživljih letovališta na Majorci. 

Usluga: Polupansion - doručak i  večera (švedski sto).

Smeštaj: Hotel ima renovirane dvokrevetne i jednokrevetne sobe. Sve sobe imaju kupatilo, telefon, SAT TV, Wi-Fi (uz doplatu), balkon i sef.

 

Sadržaj hotela:  Hotel ima restoran, recepciju koja radi 24h, bar, terasu sa bazenom za odrasle sa posebnim prostorom za decu, okružen ležaljkama i suncobranima. Na raspolaganju je medicinska služba, menjačnica, internet pristup, wi-fi internet, TV  sala, sef. Mogucnost iznajmljivanja bicikala i automobila, u blizini hotela su golf tereni. 

Doplate: Korišćenje sefa. Mogućnost doplate za pun pansion.

Lokacija: Hotel se nalazi 60 metara od plaže.Udaljen 8 km od grada Palma de Majorke. Veoma je blizu centra, u blizini barova, diskoteka i restorana.

Usluga: Noćenje sa doručkom - švedski sto.

Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo, telefon, SAT TV, sef i balkon.

Sadržaj hotela: Hotel ima manji bazen, restoran, bar, lift, wi-fi internet, bilijar, iznajmljivanje automobila i bicikala, kućni ljubimci su dozvoljeni na zahtev.

Doplate: Mogućnost doplate za polupansion, doplata za superior sobu